2016-03-30 10:41:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ideális nap ez az ismerkedésre

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyéből már a Bak jegyébe készülődik. Ismét a munka és a kötelesség áll az első helyen, ma sok új kihívással kell számolnia. A Nap és a Merkúr segíti önt az akadályok leküzdésében.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap kicsit zűrösen indul. Minden terve felborul, mert valami mindig közbejön. Ettől persze ingerültté válik. Próbáljon meg uralkodni magán, mert csak így tud elkészülni a feladataival.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Szabadnak, könnyednek és nem utolsó sorban boldognak érezheti magát, most senki sem tud ellenállni önnek. Ez a nap ideális az ismerkedésre! A Hold a Nyilas jegyében áll. Szabadnak, könnyednek és nem utolsó sorban boldognak érezheti magát, most senki sem tud ellenállni önnek. Ez a nap ideális az ismerkedésre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold este elhagyja a Nyilas jegyét. Ma nagyon sikeres lesz. Büszke lehet a kimagasló teljesítményére, de ne bízza el magát! Szereti, ha dicsérik, ünnepelik, de tegyen különbséget a barátok őszinte és az ellenségek kelletlen gratulációi között.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold rövidesen elhagyja a Nyilas jegyét, a Nap és a Merkúr viszont a Kos jegyében áll. Ma hatalmas akaratereje és lendülete van, minden sikerül, amibe belekezd. Pontot tehet egy régóta húzódó ügy végére.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyéből indul ma útjára. Ön most szerencsés lehet a szerelemben és a munkában is, csak a szerencsejátékokkal legyen nagyon óvatos, és ne játsszon pénzben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold rövidesen elhagyja a Nyilas jegyét. A Nap és a Merkúr a Kos jegyében áll. Ma olyan újdonságokról szerezhet tudomást, amelyek fontosak lesznek a jövője szempontjából. Az üzleti életben is kedvező fordulatokra számíthat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyébe készül, a Nap és a Merkúr a Kos jegyében áll. Nem lesz könnyű napja, ellenségeskedésre, veszekedésekre kell számítania. Délután viszont olyan információk birtokába juthat, amelyek hasznosak lesznek a jövője szempontjából.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold készülődik a Bak jegyébe, de a Nap és a Merkúr a Kos jegyében maradt. Ha már elvállalta, akkor el is kell végeznie a pluszmunkát, olyan minőségben, ahogyan megszokták öntől. Szerencsére megvan az ehhez szükséges munkakedve, az extra és a rutinfeladatokat is könnyedén végzi.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold készülődik a Bak jegyébe. Bár elfoglalják a nagyra törő tervei, és küzdeni is hajlandó a céljaiért, mégsem árt az óvatosság: minél magasra jut, annál nagyobbat eshet. Ne hajtsa túl magát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold rövidesen elhagyja a Nyilas jegyét. Valahogy most nincs formában, és kivételesen ez a szerencséje! Ma nem érnek el a füléhez a kemény kritikák, vagy ha mégis, akkor sem lesz kedve heves vitákba bocsátkozni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap és a Merkúr a Kos jegyében áll. Előfordulhat, hogy valaki igazságtalanul kritizálja, vagy más módon támad önre. Ne engedje, hogy ilyesmivel provokálják, legyen ön az okosabb.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: